За МединаВет

За МединаВет

“МединаВет” е зоомагазин и ветеринарна амбулатория създадена през 2011 год. в град Велико Търново от д-р Здравко Димитров.

Още с нашето започване и до днес, основната ни мисия е да допринесем към доброто здраве и хармония на Вашия домашен любимец.

Ние работим както с домашни любимци – като кучета, котки и гризачи, така и с продуктивни животни.

Какво ще намерите при нас?

В нашите магазини за домашни любимци ще намерите хиляди продукти, включително богат асортимент от базирани на разтвори или холистично хранене, за да помогнете на вашия домашен любимец да процъфтява през всеки етап от живота, включително ексклузивни марки, научно разработени от нашите вътрешни диетолози.

В допълнение, ние предлагаме богат избор от основни и иновативни консумативи за домашни любимци, които отговарят на всеки бюджет.

Нашият екип

Д-р Здравко Димитров и Елисавета Димитрова ще Ви помогнат да изберете винаги правилния продукт за вашия домашен любимец.

Ние вярваме, че всеки домашен любимец заслужава много любов, правилно хранене, пълна защита и персонализирани грижи.

В този дух ние предлагаме лакомства и играчки, храни и витамини, защита срещу бълхи, кърлежи и дирофилариоза, както и широк спектър от лекарства, отпускани с рецепта и без рецепта, всичко това на голяма стойност и с удобството на 24-часов достъп и доставка до дома.

Връзка с нас

При въпроси, можете да се вържете с нас на тел. 0889 59 2299 или да ни пишете на имейл info@medinavet.net