Условия на ползване

Условия на ползване

Условия за връщане за продукти

Спрямо чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да върне стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на поръчка. За целта първо трябва да ни уведомите и задължително да съхраните, както получената стока в търговския вид, в който Ви е била доставена, така и прилежащите към нея документи (напр. касова бележка, фактура, др.).

При възникнало нарушение на целостта на получената стока, моля, обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка.

Връщайки закупената от Вас стока, Вие прекратявате договора за покупко-продажба. След като върнатата стока пристигне при нас, Вие ще получите обратно парите си в срок до 14 работни дни. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Как да върнете закупени от Вас продукти?

1. Връщане в магазина на място (Безплатно е!)

Във физическия ни магазин ще приемем връщането на Вашата поръчка в рамките на 14 дни от първоначалната дата на изпращане. Можете да посетите магазина ни на адрес: гр. Велико Търново, ул. Мальовица №4, Ветеринарна Амбулатория МединаВет.

Ограничения за връщане: Лекарствата с рецепта и аптечните продукти не отговарят на условията за връщане в магазина или по куриер.

За да обработите връщането си в магазина, бъдете готови да покажете едно от следните:

  • Копие от формуляр за връщане – можете да заявите връщане на стока чрез попълване на формуляр за връщане то раздела “Връщане на продукти”
  • Копие от направена поръчка на нашия онлайн магазин, както и е-мейл за потвърждение на покупката – отпечатайте у дома или подгответе на вашия смартфон, ако връщате стока на място в магазина.
  • Касов бон от поръчката.

2. Изпращане с куриер

Моля, обърнете внимание, че таксите за доставка не подлежат на възстановяване. Ако обаче имате нужда от съдействие, моля, свържете се с отдела за Обслужване на клиенти на съответния куриер.

Поръчките направени чрез онлайн магазин MedinaVet също могат да бъдат върнати по куриер в рамките на до 14 дни, до нашия физически магазин на адрес: гр. Велико Търново, ул. Мальовица № 4, Ветеринарна Амбулатория МединаВет. Възстановяване на сумата ще бъде извършено до 14 работни дни след получаването на върнатата стока.

Върнете на място или чрез куриер до адрес за връщане на продукти:

България, п.к. 5000, гр. Велико Търново, ул. Мальовица № 4

Имате въпрос?

При въпроси, можете да се вържете с нас на тел. 0889 59 2299 или да ни пишете на имейл info@medinavet.net