Условия на ползване

Условия на ползване

Условия за връщане за продукти

Спрямо чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да върне стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на поръчка. За целта първо трябва да ни уведомите и задължително да съхраните както получената стока в търговския вид, в който Ви е била доставена, така и прилежащите към нея документи.

При възникнало нарушение на целостта на получената стока, моля, обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка.

Връщайки закупената от Вас стока, Вие прекратявате договора за покупко-продажба. След като върнатата стока пристигне при нас, Вие ще получите обратно пари си. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Как да върнете закупени от Вас продукти?

1. Връщане в магазина (Безплатно е!)

Вашият местен магазин Petco или Unleashed by Petco с удоволствие ще приеме връщането на вашата поръчка petco.com в рамките на 60 дни от първоначалната дата на изпращане. За да намерите най-близкия до вас магазин, разгледайте нашия Локатор за магазини.

Ограничения за връщане: Лекарствата с рецепта и аптечните продукти не отговарят на условията за връщане в магазина или по пощата. Хранителни продукти с рецепта не могат да бъдат върнати в магазин, връщането на тези продукти ще се приема само по пощата.

За да обработите връщането си в магазина, бъдете готови да покажете едно от следните:

  • Store Return Receipt – печатайте у дома или подгответе на вашия смартфон, когато стигнете до регистъра. Връзка за отпечатване или преглед на вашата разписка за връщане от магазина се намира в историята на поръчките с вашия акаунт. След като намерите вашата поръчка, изберете „Преглед на подробности“ до съответните подробности за нея, за да получите достъп до разписката си. В приложението Petco можете лесно да го видите в раздела Моите поръчки.
  • Имейл за потвърждение на покупката – отпечатайте у дома или подгответе на вашия смартфон, когато стигнете до регистъра.

2. Изпращане с куриер

Моля, обърнете внимание, че таксите за доставка не подлежат на възстановяване. Ако обаче имате нужда от помощ, моля, свържете се с Обслужване на клиенти.

Поръчките на Petco.com също могат да бъдат върнати по пощата в рамките на 60 дни до един от нашите складове / центрове за изпълнение. Възстановяване на сумата за артикула ще бъде извършено след получаването му.

Върнете се отдолу или отбелязания адрес за връщане на опаковката:
Върнете се отдолу или отбелязания адрес за връщане на опаковката:

ул. “Мальовица” 4, 5000 Велико Търново

Имате въпрос?

При въпроси, можете да се вържете с нас на тел. 0889 59 2299 или да ни пишете на имейл info@medinavet.net