Връщане на продукти

Връщане на продукти

Условия за връщане за продукти

Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от 14 работни дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация.

В противен случай, връщането на закупената стока е възможно само след предоговаряне и оценка на обезщетение за нарушената стока.

Правото за отказ не важи за:

  • запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето
  • стоки, които подлежат на бързо разваляне, имат специален режим на съхранение. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти
  • ветеринарномедицински продукти и добавки

Как може да върнете вашите продукти?

Ако Вашата поръчка е взета от нашия магазин, тя трябва да бъде върната в същия магазин. Сумата ще Ви бъде възстановена на място. 

Ако Вашата поръчка е изпратена на адрес, тя трябва да бъде върната в нашият физически магазин на адрес: България, 5000 гр. Велико Търново, ул. Мальовица №4, Ветеринарна Амбулатория Медина Вет. Моля, имайте в предвид, че сумата ще Ви бъде възстановена в срок до 14 работни дни.

Формуляр за връщане

Имейл адресът, който сте използвали по време на поръчката